Nyhetsbrev 8

Av Per Andersson & Johan Lindhardt

Nyhetsbrevet utsänt 2006-05-06


SLÄKTEN VÄXER

Under det gångna halvåret har vi tacksamt mottagit många tusen svar på de korrektur vi skickat ut. Tack vare alla nya uppgifter kommer ännu fler släktingar än beräknat att redovisas i det nya bokverket om Långarydssläkten. Antalet släktmedlemmar uppgår nu till 149 000. Det innebär att verket med sina fyra band beräknas omfatta sammanlagt 2 200 sidor.


DET NYA BOKVERKET KOMMER I JULI 

Arbetet med det nya bokverket om Långarydssläkten är nu inne i sitt slutskede. Böckerna kommer att vara färdigtryckta i juli. Kvitton har i dagarna sänts till dem som anmält att de vill hämta böckerna i Långaryd och som har betalat för dessa. Den 7 och 8 juli - kommer Per Andersson och Johan Lindhardt att finnas på plats i Långaryd för att lämna ut böckerna. Glöm inte att ta med kvittot!

Om man önskat att få böckerna sända per post behöver man inte betala i förväg. Böckerna skickas ut i mitten av juli och inbetalningskort bifogas då. Det finns fortfarande möjlighet att beställa böcker. Priset är 970 kronor för det kompletta bokverket om fyra band, plus porto. 


SISTA CHANSEN ATT KOMPLETTERA SLÄKTUPPGIFTER 

Än är det inte för sent att lämna ändringar och tillägg som ska komma med i det nya släktverket. Fram till omkring den 20 maj tar vi tacksamt emot kompletteringar, gärna per e-post.


NY KÄNDIS

Vid sidan av Jan Nygren och Jörgen Andersson har nu ett tredje statsråd visat sig vara medlem av Långarydssläkten. Förre näringsministern och landshövdingen Björn Rosengren (född 1942) är gift med daC fAi BCb:2.


PRYLAR MED SLÄKTVAPEN

Vår släkting Helmer Svensson i Långaryd tillhandahåller till självkostnadspris diverse prylar med Långarydssläktens vapen. Han kommer att finnas på plats vid bokutlämningen den 7 och 8 juli. Följande finns att tillgå: pins (rockslagsmärken), slipsnålar, manschettknappar, broderade tygmärken, bildekaler, kaffeservetter, lunchservetter, fasadflaggor samt t-shirts i olika storlekar och färger. Helmer kan också nås på telefon 0371-460 21 eller per e-post.
 

FLER SLÄKTINGAR SOM VILL HA NYHETSBREV?

Om det finns ytterligare släktingar som är intresserade av att få nyhetsbreven om Långarydssläkten, som utkommer då och då, är de välkomna att mejla namn, e-postadress och gärna bokstavsbeteckning.

Meddela vänligen när e-postadressen ändras. 

Den som inte längre vill stå på utskickslistan meddelar detta på enklaste sätt.

 


Med vänliga släkthälsningar

Per Andersson, Skeppargatan 32, 114 52 Stockholm, telefon 08-663 69 12
Johan Lindhardt, Metargatan 13, 116 66 Stockholm, telefon 08-643 97 76
e-post
hemsida: www.langaryd.nu/slakten

Upphovsrätt/Copyright © 2006 Per Andersson & Johan Lindhardt

Källa: www.langarydsslakten.se